În ultima perioadă, serviciile de traducere acte auto sunt tot mai cerute, datorită faptului că, normele legale din domeniu sunt mult mai permisive, astfel acestea motivând tot mai mult cetățenii, să cumpere mașini la mâna a doua din Europa şi evident, şi din Ungaria.

 

În vederea înmatriculării unui autovehicul achiziționat din Ungaria se vor urma pașii de mai jos:

  1. se merge cu autovehiculul şi documentele, la RAR,
  2. apoi la Poliție,
  3. după care la Anaf,
  4. iar în final la serviciul de Taxe şi Impozite din cadrul primăriei competente.

Actele solicitate trebuie traduse de un traducător autorizat, adică vor purta ștampila și semnătura traducătorului, deoarece la înmatricularea autovehiculului achiziționat, este vorba de documente ce vor fi utilizate în cadrul unor instituții de stat.

Putem vorbi de două tipuri de traducere acte auto.

Exista traducere acte auto care se realizează în baza unui șablon. Acesta fiind un tipizat, cu un format pe care se va traduce întregul document.

Restul de traduceri acte auto are la baza documentele ce nu se traduc pe baza unui șablon, necesitând foarte mare atenție şi experiență din partea traducătorului.

Deși avem tendința să credem că efectuarea unor traduceri de acte auto este destul de simplă şi se realizează într-o singură etapa, realitatea nu este aşa, deoarece, pentru a nu exista erori de conținut, fiecare text trebuie atent analizat şi reanalizat.

În  procedeul de traducere a actelor auto, eu respect mai mulți pași, pentru ca să fiu sigur că nu am omis niciun detaliu, cât de mic să fie el, pentru ca Dumneavoastră să nu întâmpinați nicio problemă cu traducerea actelor auto, la înmatriculare. La mine astfel de greșelile nu sunt admise.

Astfel, odată cu traducerea actelor auto, ați făcut primul pas în ceea ce privește înmatricularea autovehiculului mult dorit.

Atunci când vă doriți servicii de traducere acte auto, la o înaltă calitate, le găsiți la mine!

Alte detalii despre traducerea actelor auto, în vederea înmatriculării, vă pot da în urma unei discuții concrete.

Pe prima pagină a site-ului, găsiți tot ceea ce este necesar pentru a mă contacta.

 

Vă aștept!