AMENZI DE CIRCULAȚIE

AMENZI DE CIRCULAȚIE

Numărul amenzilor de circulație primite de cetăţeni români în Ungaria a crescut în mod semnificativ, odată cu tranzitarea acestei ţări de către tot mai mulţi români şi în urma înăspririi simultane a controalelor efectuate de poliţie.

Atunci când tranzitează Ungaria, spre diverse țări occidentale, sau spre casă, românii suferă şi accidente, alții omit să cumpere vigneta sau depășesc viteza legală astfel încât după o vreme primesc hotărâri și amenzi de circulație sosite prin poștă și pe care nu le înțeleg şi datorită acestui fapt nu ştiu ce trebuie să facă şi ce consecinţe pot rezulta din ignorarea acestor obligaţii.

Deseori începe un lung șir de scrisori, comunicări, singurul mod prin care se poate obţine modificarea deciziei autorităților maghiare fiind contestarea procesului verbal, pentru aceasta fiind necesară contactarea unui avocat, care să demareze şi să ducă la bun sfârşit procedura.

Asigurarea serviciilor de contactare şi derulare a procedurii de către o casă de avocatură cu reputaţie, este o parte semnificativă a activităţi mele,  în baza unei excelente colaborări cu  mai multe casele de avocatură din Ungaria.

Astfel, calitatea acestor servicii este garantată, pe lângă autorizaţia acordată de către Ministerul Justiţiei, şi de cunoştinţele de specialitate deţinute de mine şi care asigură efectuarea traducerilor – interpretărilor cu o deosebită acurateţe şi  profesionalism, în privinţa exigenţelor terminologice.