INTERPRETARIAT JURIDIC

INTERPRETARIAT JURIDIC

Experienţă internaţională, colaborare cu avocaţi specializaţi, notari, executori din Ungaria.

În viaţa oricui pot apare momente în care serviciile oferite de un interpret juridic este esențială pentru desfășurarea în condiții optime a unor întâlniri, evenimente.

În cazul negocierii şi analizării unor contracte sau dosare, la negocierea și semnarea acestora, în faţa notarului sau a autorităților, interpretul juridic are sarcina de a facilita comunicarea și de a asigura ca informațiile din convorbirile purtate de părţi, să ajungă fără distorsionări.

În aceste situaţii eroarea este exclusă, deoarece chiar şi o simplă interpretare greșită a sensului unui cuvânt poate să ducă la eșecul unei întâlniri sau la pierderea unui contract.

Fiind interpret autorizat şi în Ungaria, am asigurat, în mod frecvent, servicii de interpretare persoanelor care au fost implicate, din diverse motive, în relaţii cu autoritățile din această ţară, începând de la organele de poliţie, continuând cu parchetul şi instanţele judecătoreşti şi terminând cu penitenciarele şi birourile de notariat.

Având relaţii de colaborare foarte bune şi de durată cu diverse cabinete de avocatură din Ungaria, sunt capabil să asigur întreaga paletă de servicii de care poate avea nevoie un cetăţean român, implicat în orice situaţie din domeniul juridic, de la preluarea, traducerea şi interpretarea documentelor, până la iniţierea legăturii cu avocatul specializat, şi la menţinerea legăturii cu acesta pe întreg parcursul procesului, procedurii, încheind cu prezenţa fizică la cabinetul de avocatură şi în faţa autorităților.