ÎNFIINŢAREA UNEI FIRME ÎN UNGARIA

ÎNFIINŢAREA UNEI FIRME ÎN UNGARIA

În cele mai multe cazuri, înregistrarea unei societăți nu este complicată, dar pot apare situațiicare nu pun probleme unor specialiști, dar care pentru o persoană străină pot părea insurmontabile.

Chiar dacă procedura efectivă de înființare a firmei în Ungaria nu ridică probleme, iar cu ajutorul echipei noastre merge chiar foarte ușor, se poate spune că procesul de pornire a afacerii nu este terminat odată ce societatea este înregistrată la Registrul Comerțului, pașiiulteriori punând, chiar şi pentru cetățenii maghiari, uneori probleme.

Aceste situații pot fi următoarele:

I. Până când societatea Dumneavoastră să devină operabilă, mai trebuie ca asociatul să fie înregistrat în „Platforma online pentru relația cu cetățenii” care este sistemulnațional electronic de acces și de identificare a cetățenilor.
 
II. Concomitent asociatul străin trebuie să obțină de la Autoritatea Fiscală Națională un Număr de identificare fiscală.
 
III. Iar ce-l mai complicat pas, este deschiderea contului bancar al firmei, care se face, diferit de România, doar după înregistrarea societății, dar în termen de 8 zile de la această înregistrare.
 
IV. O altă problemă cu care se confruntă un cetățean Român când își înființează o firmă în Ungaria, este contabilitatea. În echipa noastră avem un contabil care a terminat studii de specialitate în ambele țări, care vorbește limba română şi care vă va sfătui în limba maternă şi înainte de înființare şi pe întreaga existență a afacerii Dumneavoastră.


Scopul nostru este vă asistăm şi vă sprijinim cu maxima noastră competență!

Reușim de fiecare dată!

Câteva motive pentru care merită aleasă Ungaria?
  • este o ţară vecină României
  • condiţii de înfiinţare rapidă și ușoară a companiei
  • impozitul pe profit scăzut: procent de impozitare de 9%, unul dintre cele mai mici din Europa
  • Codul Fiscal European eliberat automat: fără așteptare, fără cerințe şi formalităţi suplimentare
  • capital social, care nici măcar nu trebuie vărsat la înființare
  • înfiinţarea și întreținerea unei firme rentabile, cu cerinţe administrative simple
  • poziţionare în Centrul Europei, cu o infrastructură excelentă şi o atmosferă prietenoasă cu investitorii.