Un birou de traduceri online, este locul virtual unde puteți solicita şi primi traduceri diverse, traduceri juridice, de la început până la sfârșit pe cale online.
Această comoditate are doar avantaje pentru client, deoarece economisește timpul pe care l-ar petrece cu deplasarea la un birou de traduceri, totodată reducând şi costurile de deplasare pe care le-ar suporta clientul.

În cazul unui birou de traduceri online:
– Servicii de traducere cu derularea procedurilor administrative complet online,
– Posibilitatea solicitării unei oferte online,
– Plata onorariului se poate face și prin transfer online,
– Traducerea finalizată este trimisă clientului prin e-mail, instant.

Excepție de la această regulă fac traducerile legalizate, care sunt valabile doar dacă se prezintă în original.

În cazul unui birou de traduceri online, textele traduse sunt trimise clientului prin e-mail și, bineînțeles, la cerere, pot fi trimise și tipărite pe hârtie, prin poștă.

Un birou de traduceri răspunde, de asemenea, la întrebările și solicitările celor interesați, tot online: îmi puteți trimite un e-mail și vă voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Există multe avantaje în utilizarea serviciilor de traduceri online.

În comparație cu întâlnirea față în față sau prin telefon, versiunea online este mult mai eficientă. Acest lucru permite traducătorului să se concentreze mai eficient asupra sarcinii de traducere în cauză.

Nu este de neglijat nici faptul că solicitantul economisește timp comandând o traducere online și nu trebuie să suporte nici măcar costurile de deplasare.

Totul poate fi discutat online și se poate conveni asupra amănuntelor documentului care urmează a fi tradus. Lucrările de traducere pot fi finalizate rapid și ușor.

Prin biroul de traduceri online, lucrez pentru confortul dumneavoastră.

Dacă aveți un text de tradus sau dacă aveți întrebări sau alte solicitări, vă rog să mă contactați şi online.