Criteriile pe care vă sfătuiesc să le aveți în vedere:

Comunicarea

Deoarece unul dintre elementele esențiale pentru un rezultat pozitiv al cazului dumneavoastră în Ungaria este comunicarea corectă, un avocat din Ungaria bun se va strădui să comunice cu clienții străini în limba lor maternă. Întrucât persoana care este obligată să se implice într-o cauză într-o țară străină nu cunoaște limba, cultura, obiceiurile și cu atât mai puțin legile din țara respectivă, primul lucru de care trebuie să se țină seama este să se poată comunica cât mai bine cu avocatul. Așadar, țineți cont de necesitatea de a vă asigura că puteți comunica, cu avocatul dumneavoastră la cea mai înaltă calitate.

Expertiza în domeniul relevant

Avocații sunt, specializați și în domeniul penal. Întrebați-l pe avocatul apărării pe care-l aveți în vedere dacă este specializat în domeniul respectiv al dreptului penal sau dacă are experiență în ceea ce privește infracțiunea (infracțiunile) respectivă (respective).

Consultanță juridică

Unele birouri de avocatură oferă o consultație inițială gratuită, altele percep o taxă de consultare. V-aș sfătui să alegeți cea de-a doua variantă. Dacă vă așteptați ca un avocat să vă asculte timp de o oră sau mai mult și să vă ofere cele mai bune sfaturi juridice în funcție de cunoștințele sale, atunci ar trebui să plătiți pentru asta.

Asistență prin telefon?

În ceea ce privește consultațiile prin telefon, nu ar trebui să vă așteptați ca un avocat din Ungaria să dea sfaturi la telefon fără să aibă o relație contractuală cu cel care solicită consultanța.

Onorariul avocatului

Pentru a evita situațiile neplăcute mai târziu, este recomandabil să se clarifice de la început cât va cere acel avocat din Ungaria. Pe lângă onorariile avocatului, este important să întrebați despre alte costuri posibile. Pentru o apărare eficientă, este adesea necesar ca avocatul să ceară opinia unui expert judiciar privat, care, desigur, are propriile onorarii și costuri.

Deci, cum alegeți cel mai bun avocat din Ungaria pentru situația dumneavoastră?

Considerentele de mai sus sunt toate importante atunci când alegeți un avocat. Așadar, cu atenția cuvenită, ar trebui să alegeți un avocat care:

– are expertiza necesară în domeniul respectiv și care vă va asigura că puteți comunica cu dânsul în mod corespunzător,

– are suficiente cunoștințe locale,

– practică un onorariu transparent și rezonabil

– puteți fi sigur că acest avocat din Ungaria este suficient de dedicat cazului dumneavoastră pentru ca să puteți beneficia de suficientă atenție personală.