INTERPRETARIAT VIDEO

INTERPRETARIAT VIDEO

Având în vedere situaţia creată de pandemie, precum şi faptul că tot mai multe discuţii, întâlniri, şedinţe se desfăşoară prin diversele aplicaţii web, pot asigura serviciile de interpretariat şi prin această metodă, în toate domeniile în care legislaţia nu solicită prezenţa fizică şi dacă clienţii doresc desfăşurarea discuţiei în acest fel.

Dacă doriţi să vă extindeţi afacerea sau aveţi o şedinţă la care participă persoane de naţionalitate maghiară, dar cu care nu vorbiţi o limbă comună, interpretariatul video poate fi soluţia optimă.

Când aveţi nevoie de un interpret, dacă prezenţa fizică nu este obligatorie ( de ex.: instanţe judecătoreşti, notariat, etc.) utilizarea unui interpret online prin conferinţă video este o soluţie foarte comodă şi la îndemână.

Pe lângă faptul că videoconferință asigură avantajul purtării unei conversaţii video, cu evitarea constrângerilor date de pandemie, sau a costurilor generate de o deplasare pe distanţe apreciabile, aceasta este o metodă foarte rapidă şi deosebit de eficientă, pentru că cei implicaţi pot participa din locul în care se află în acel moment, cvasiinstantaneu, imediat ce nevoia a fost constatată.